Vaření dobrého jídla pro přátele
Vaše individuálně navržená smaltovaná kuchyňská linka se skvěle přizpůsobí stylu Vašeho domu. Ať už půjde o modernu nebo o klasiku, bude se i po desetiletích skvět krásou jako první den.
Filet s grilovanou zeleninou
Dokonalý steak je věcí vkusu, jako téměř všechno ostatní. Jednotlivé magické vzorce jsou výsledkem teploty grilu a doby vaření. Gianluca to vysvětluje a co dalšího s tím souvisí v epizodě 1.
Kreveta wok
Vložku roštu lze vyjmout z grilovací desky a nahradit ji wokem v jedné akci. To znamená celou řadu nových možností grilování v žádném okamžiku. Podívejte se, jak Gianluca připravuje svou zeleninu wok s královskými krevetami a vysvětluje, proč rád pracuje s wokem.
Grilovací špíz
Grilovací špízy jsou známou klasikou a nabízejí prakticky nekonečný prostor pro vaši kreativitu. Ale jak by hvězdný kuchař dal dohromady svůj vysněný špíz? A co děláte jako vegetarián nebo vegan, když foie gras a slanina nejsou možnosti?
Křupavý smažený losos
Příprava ryb nemusí být obtížná. Ve čtvrté a poslední epizodě Gianluca vysvětluje, jak se pokožka stává křupavou, jaké koření používá pro lososa a co k tomu patří. Má také několik zajímavých informací o nákupu ryb: Jak zjistíte, zda je ryba čerstvá?